Fit For Work tilbyder fysiurgisk massage i København

Fysiurgisk massage er den mest populære massageform, vi tilbyder. I denne massageform tages udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning af knogler, muskler, sener og ledbånd. Du vil opleve, at der masseres i dybden, og at der hyppigt bliver brugt greb til at strække og ælte i muskelmassen. Behandlingen bliver planlagt i samråd med dig for at finde frem til dine specifikke behov. Intensiteten af den fysiurgiske massage fastsætter massøren ligeledes i samråd med dig.

Forskellige gener og lidelser i bevægeapparatet behandles, afhjælpes og forebygges. Fysiurgisk massage er gavnlig for smerter i lænd og ryg, stiv nakke, muskeltræthed og -spændinger, spændingshovedpine, musearm og mange andre lidelser.

Massøren vejleder desuden i udførelsen af øvelser, som kan forebygge og afhjælpe forskellige former for smerter og skader i muskler og led.

Massage stimulerer kredsløbet og lymfesystemet og fremmer udskillelsen af affaldsstoffer. Der kan forekomme en vis ømhed i muskulaturen i op til et par dage efter behandlingen, specielt hvis der er gået en længere periode efter sidste behandling. Denne ømhed bliver dog hurtigt efterfulgt af en følelse af forbedring og forløsning i muskelspændingsområdet.

Priser for fysiurgisk massage i Fit For Work’s klinik

30 minutter: kr. 300
60 minutter: kr. 525
90 minutter: kr. 700

Klinikken ligger centralt i København få minutters gang fra Nørreport Station. Ring og bestil tid til fysiurgisk massage på +45 5050 3633

Kontakt

Ønsker du mere information om de forskellige massage- og behandlingsformer, vi tilbyder, er du velkommen til at kontakte os på +45 5050 3633 eller info@fitforwork.dk. Vi er gerne behjælpelige i forhold til at finde frem til den behandlingsform, der vil være mest gavnlig for dig.

Behandlingerne i klinikken er primært rettet mod private kunder i København, men klinikken besøges også af enkelte firmakunder. Overvejer du en massageordning på din arbejdsplads, kan du læse mere om det her.

Vidste du, at massage:

  • Skaber ro og afspænding
  • Reducerer stress (øger oxytocin-niveauet og reducerer kortisol-niveauet)
  • Mindsker angst og depression
  • Giver mere effektiv indlæring og forbedrer evnen til at løse problemer
  • Sænker blodtrykket ved for højt blodtryk
  • Styrker immunforsvaret
  • Mindsker astma-symptomer
  • Lindrer lændesmerter

.…og meget andet. Effekten af massage bliver tydeligere og holder sig længere efter en række behandlinger.

Kilder:
Kerstin Uvnäs Moberg: Afspænding, ro og berøring. Om oxytocins helbredende virkning i kroppen.
Touch Research Institute, University of Miami.

19