Motivér medarbejderne, og bring sygefraværet ned på arbejdspladsen med jobmassage

Jobmassage kan skabe gladere og sundere medarbejdere og dermed forbedre arbejdsmiljøet og klimaet på arbejdspladsen. Forskning viser, at massage på jobbet sænker stressniveauet. Forskerne har blandt andet undersøgt effekten af massage blandt medarbejdere, som har et højt niveau af stresshormonet kortisol. Resultaterne viser, at medarbejdere med disse stressrelaterede problemer kunne opnå et fald i stresshormonet med helt op til 53%.

Produktiviteten hæves, og medarbejdertilfredsheden øges
Jobmassage forebygger arbejdsrelaterede lidelser og kan være med til at mindske sygefraværet blandt medarbejderne. Gener som muskeltræthed og –spændinger samt ondt i nakke og ryg kan behandles effektivt med massage. Massagebehandling giver medarbejderne et mentalt og fysisk break i en hektisk hverdag. Det opnåede mentale og fysiske overskud kan udmønte sig i en mere effektiv indsats, når medarbejderen er tilbage i sin vante jobfunktion. Et oplagt målingsværktøj til at vurdere, om investeringen er godt givet ud, er nøgletallet ROI (Return On Investment). Her vil nogle KPI’er (Key Performance Indicators) som eksempelvis “sygefravær” mindskes, og “produktivitet” øges blandt medarbejdere, der modtager jobmassage. Ligeledes viser undersøgelser, at medarbejderne bedre er i stand til at imødekomme udfordringer, som kan forekomme på jobbet. Jobmassage er medvirkende til at give din virksomhed et godt image udadtil, som kan være med til at tiltrække dygtige medarbejdere i fremtiden.

Massører med mange års erfaring
Vores kompetente massører, der alle har en professionel uddannelse og er læge-eksaminerede, medbringer selv udstyret og sætter det op på jeres arbejdsplads. Det eneste, dine medarbejdere skal gøre, er at ligge sig på briksen og slappe af. Som udgangspunkt er udgiften til jobmassage fuldt ud fradragsberettiget og kan indgå i virksomhedens driftsregnskab. Benytter I fleksible lønpakker, kan hver enkelt medarbejder spare skatteværdien samtidig med, at ordningen er udgiftsneutral for virksomheden. Hvis du vil læse mere om jeres muligheder for finansiering og skattereglerne på området, så klik her. Du kan også kontakte os på telefon 5050 3633, eller skrive til os via vores kontaktformular.

gratis-box