Fit For Work tilbyder firmamassage i hele landet

Medarbejderne er enhver virksomheds vigtigste ressource, og derfor er sundheds- og massageordninger på arbejdspladsen med god grund populære. En massageordning er en investering i medarbejdernes helbred og er effektiv i behandlingen af bl.a. stress, spændingshovedpine, ømme skuldre og rygsmerter. Massage på arbejdspladsen giver fysisk velvære og et mentalt frikvarter i en hektisk hverdag. Medarbejderen tanker energi og slapper af, mens spændinger løsnes, og museskader behandles.

Med en massageordning får virksomhedens medarbejdere et tilbud og en behandling, som på sigt giver sundere medarbejdere. Massage på jobbet giver bedre trivsel og mindre sygefravær. Firmamassage er derfor et godt valg, når man ønsker at vise, at man kerer sig om sine medarbejdere.

Fysiurgisk massage

Den mest populære form for massage på jobbet, vi tilbyder vores erhvervskunder, er fysiurgisk massage. Med denne behandlingsform kan der fokuseres på forebyggelse og behandling af arbejdsrelaterede skader og gener, hvilket giver nogle økonomiske fordele (se finansiering og skatteregler). Læs mere om fysiurgisk massage her.

Gevinster for medarbejdere og virksomheden ved en massageordning

For den enkelte medarbejder kan gevinsten ved en massageordning være:
· Øget velvære
· Mere energi og mentalt overskud
· Bedre helbred

For virksomheden kan gevinsten ved en massageordning være:
· Større medarbejderengagement
· Lavere sygefravær
· Større effektivitet
· Godt image, som kan tiltrække dygtige medarbejdere

Return On Investment

Stadig flere undersøgelser viser, at det kan betale sig for både store og små virksomheder at arbejde systematisk med sundhed og trivsel på arbejdspladsen. Indsatsen skal skræddersys til den enkelte virksomhed. Dette vil kunne øge medarbejdertilfredsheden, mindske sygefraværet og øge produktiviteten, hvilket virksomheden i mange tilfælde vil kunne aflæse i forholdet mellem investeringen og de gevinster, der kan måles. Dette kaldes Return On Investment (ROI).
Kilde: Sundhedsstyrelsen.

Fordele ved at vælge Fit For Work som jeres samarbejdspartner

· I får kompetente behandlere med en grundig uddannelsesmæssig baggrund.
· Vi skræddersyr gerne en massage- eller sundhedsordning, som matcher jeres behov. Vi tilbyder firmamassage til store såvel som små virksomheder og offentlige institutioner i hele Danmark.
· Fit For Work kan levere flere behandlingsformer og sundhedsydelser. I kan derfor reducere de administrative omkostninger og få sundhedsydelser leveret af en virksomhed, I kender.

Få massage gratis for en dag

Hvis I overvejer at indføre en massageordning på arbejdspladsen, tilbyder vi en gratis og uforpligtende prøvebehandlingsdag. Kontakt os for mere information og få et tilbud på en massageordning på jeres virksomhed.

Fit For Work tilbyder gratis prøvebehandlingsdag

5 uforpligtende behandlinger à 30 minutter