Vores behandlinger

Fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage er en kontant massageform, hvor man tager godt fat. Massageformen kan fjerne muskelspændinger og -ømhed samt ophobninger af affaldsstoffer i muskulaturen. Fysiurgisk massage kan behandle spændingshovedpine og en lang række andre gener.

Afspændingsmassage

Afspændingsmassage virker generelt afslappende og afstressende på både krop og psyke og egner sig derfor godt til behandling af stress, til at komme ned i gear eller som en pause fra en travl arbejdsdag.

Ergonomisk vejledning

Vi tilbyder ergonomisk vejledning som et led i at fremme og optimere sundhed og velbefindende på arbejdspladsen samt forebygge skader forårsaget af selve arbejdet eller af miljøet på arbejdspladsen.

Zoneterapi

Zoneterapi er en behandlingsform, der kan anvendes til at afhjælpe akutte og kroniske lidelser. Behandlingsformen er også meget egnet til at fremme velvære og styrke et i forvejen godt helbred.

Kraniosakralterapi

Kraniosakralterapi er en blid og nænsom manuel behandlingsmetode, som har en dybdegående virkning på krop og sind. Behandlingen giver dyb afspænding og stimulerer kroppens selvhelbredende evner.

Laserterapi

Laserterapi er velegnet til muskelinfiltrationer, inflammation, skadebehandling, gigtsmerter og smertebehandling. Biostimulerende laserterapi accelererer alle faser af kroppens naturlige helingsproces og kan kombineres med massage.