Landsdækkende firmamassage

Investér i dine medarbejdere med en massageordning

Medarbejderne er enhver virksomheds vigtigste ressource, og derfor er en sundheds- og massageordning på arbejdspladsen med god grund populær. Hos Fit For Work tilbyder vi firmamassage for virksomheder i hele landet.

Fysiurgisk massage til
forebyggelse og behandling

Den mest populære form for massage på jobbet, vi tilbyder vores erhvervskunder, er fysiurgisk massage. Med denne behandlingsform kan der fokuseres på forebyggelse og behandling af arbejdsrelaterede skader og gener, hvilket giver nogle økonomiske fordele.

Professionelle behandlere

I får kompetente behandlere med en grundig uddannelsesmæssig baggrund. I får tilknyttet en fast massør, da kontinuitet og tillid giver det bedste behandlingsforløb.

Skræddersyede løsninger

Vi skræddersyr gerne en massage- eller sundhedsordning, som matcher jeres behov. Vi tilbyder løsninger til store såvel som små virksomheder og offentlige institutioner.

Flere behandlingsformer

Vi kan levere flere behandlingsformer og sundhedsydelser. I kan derfor reducere de administrative omkostninger og få sundhedsydelser leveret af en virksomhed.

Vores behandlinger tilbydes til virksomheder i hele Danmark.

Massage på jobbet giver bedre trivsel og mindre sygefravær

En massageordning er en investering i medarbejdernes helbred og er effektiv i behandlingen af blandt andet stress, spændingshovedpine, ømme skuldre og rygsmerter.

Massage på arbejdspladsen giver fysisk velvære og et mentalt frikvarter i en hektisk hverdag.

Medarbejderen tanker energi og slapper af, mens spændinger løsnes, og museskader behandles.

Med firmamassage får virksomhedens medarbejdere et tilbud og en behandling, som på sigt giver sundere medarbejdere.

Massage på jobbet giver bedre trivsel og mindre sygefravær. Firmamassage er derfor et godt valg, når du ønsker at vise, at du kerer dig om dine medarbejdere.

Kilder

Artikel fra DR
Undersøgelse fra Kommunernes Landsforening
Undersøgelse fra 3F

Vores behandlinger

Fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage er en kontant massageform, hvor man tager godt fat. Massageformen kan fjerne muskelspændinger og -ømhed samt ophobninger af affaldsstoffer i muskulaturen. Fysiurgisk massage kan behandle spændingshovedpine og en lang række andre gener.

Afspændingsmassage

Afspændingsmassage virker generelt afslappende og afstressende på både krop og psyke og egner sig derfor godt til behandling af stress, til at komme ned i gear eller som en pause fra en travl arbejdsdag.

Ergonomisk vejledning

Vi tilbyder ergonomisk vejledning som et led i at fremme og optimere sundhed og velbefindende på arbejdspladsen samt forebygge skader forårsaget af selve arbejdet eller af miljøet på arbejdspladsen.

Zoneterapi

Zoneterapi er en behandlingsform, der kan anvendes til at afhjælpe akutte og kroniske lidelser. Behandlingsformen er også meget egnet til at fremme velvære og styrke et i forvejen godt helbred.

Kraniosakralterapi

Kraniosakralterapi er en blid og nænsom manuel behandlingsmetode, som har en dybdegående virkning på krop og sind. Behandlingen giver dyb afspænding og stimulerer kroppens selvhelbredende evner.

Laserterapi

Laserterapi er velegnet til muskelinfiltrationer, inflammation, skadebehandling, gigtsmerter og smertebehandling. Biostimulerende laserterapi accelererer alle faser af kroppens naturlige helingsproces og kan kombineres med massage.

Return on investment

En god investering

Stadig flere undersøgelser viser, at det kan betale sig for både store og små virksomheder at arbejde systematisk med sundhed og trivsel på arbejdspladsen.

Indsatsen skal skræddersys til den enkelte virksomhed.

Dette vil kunne øge medarbejdertilfredsheden, mindske sygefraværet og øge produktiviteten, hvilket virksomheden i mange tilfælde vil kunne aflæse i forholdet mellem investeringen og de gevinster, der kan måles.

Dette kaldes Return On Investment (ROI).

Kilde: Sundhedsstyrelsen.

Priser

Hvad koster firmamassage?
Vores priser på firmamassage i en fast massageordning afhænger af jeres behov og ønsker.

Hvis du overvejer at indføre en massageordning på arbejdspladsen, er du velkommen til at bestille en uforpligtende prøvebehandlingsdag.

Mange fordele

Firmamassage har
mange fordele

Et perfekt match til personlig træning

For medarbejdere

For den enkelte medarbejder kan gevinsten ved en massageordning være:
  • 5Øget velvære
  • 5Mere energi og mentalt overskud
  • 5Bedre helbred
Ikke et match med Knaap

For virksomheder

For virksomheden kan gevinsten ved en massageordning være:
  • 5Større medarbejderengagement
  • 5Lavere sygefravær
  • 5Større effektivitet
  • 5Godt image som kan tiltrække dygtige medarbejdere.