Kraniosakralterapi

Kraniosakralterapi er en blid og nænsom manuel behandlingsmetode, som har en dybdegående virkning på krop og sind.

Hvad kan kraniosakralterapi?

  • Giver dyb afspænding
  • Genopretter balancen i krop og sind
  • Stimulerer kroppens selvhelbredende evner

Om behandlingen

Under en behandling ligger klienten fuldt påklædt på en briks. Terapeuten arbejder med kroppens egen puls i cerebrospinalvæsken (hjerne- og rygmarvsvæsken) ved at berøre forskellige steder på kroppen og hovedet meget let.

Generelt virker kraniosakralterapi dybt afspændende. Der arbejdes med kroppens egne ressourcer med det mål at skabe balance.

Kraniosakralterapi mindsker lidelser

Kraniosakralterapi bliver brugt til at behandle forskellige fysiske og psykiske symptomer samt til at fremme generel velvære.

Der er gode erfaringer med at behandle lidelser såsom: spændingshovedpine, migræne, kæbespændinger, svimmelhed, tinnitus, nakke-, ryg- og bækkensmerter, stress og koncentrationsbesvær.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Ønsker du et tilbud på en sundhedsordning til din virksomhed, som inkluderer kraniosakralterapi? Tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os

Ønsker du at bestille en massageordning til din arbejdsplads, eller ligger du inde med spørgsmål?

Ring på 5050 3633
eller skriv til info@fitforwork.dk

  • }Man-fre kl. 08.00 - 16.00

Vores samarbejde

Hvorfor bliver vi valgt af virksomheder i hele Danmark?

Professionelle behandlere

I får kompetente behandlere med en grundig uddannelsesmæssig baggrund. I får tilknyttet en fast massør, da kontinuitet og tillid giver det bedste behandlingsforløb.

Skræddersyede løsninger

Vi skræddersyr gerne en massage- eller sundhedsordning, som matcher jeres behov. Vi tilbyder løsninger til store såvel som små virksomheder og offentlige institutioner.

Flere behandlingsformer

Vi kan levere flere behandlingsformer og sundhedsydelser. I kan derfor reducere de administrative omkostninger og få sundhedsydelser leveret af en virksomhed.