Ergonomisk vejledning

Få rådgivning om indretningen af jeres arbejdsplads

En ergonomisk korrekt indrettet arbejdsplads danner grundlag for et sundt og mere positivt arbejdsmiljø for medarbejderne.

Fit For Work tilbyder ergonomisk vejledning som et led i at fremme og optimere sundhed og velbefindende på arbejdspladsen samt forebygge skader forårsaget af selve arbejdet eller af miljøet på arbejdspladsen.

Uhensigtsmæssige arbejdsstillinger eller forkert brug af tekniske hjælpemidler kan føre til dårlig trivsel og sygefravær.

Vi fremmer sundheden på din arbejdsplads

Rådgivning om forebyggelse og afhjælpning af arbejdsbelastningsskader kan være til stor hjælp i forbindelse med arbejdsfastholdelse og reducering af sygefravær til fordel for både virksomheden og den enkelte medarbejder.

Hver enkelt medarbejders arbejdsstilling, kropsholdning og arbejdsmiljø gennemgås, og der rådgives om den optimale arbejdsstilling for forebyggelse af arbejdsskader. Medarbejderne vejledes i forebyggende øvelser, så de selv aktivt kan tage del i at fremme sundheden på arbejdspladsen.

På grundlag af det udførte arbejde samles anbefalingerne i en rapport.

Kontakt os

Kontakt os for mere information om sundhedsfremme på arbejdspladsen.

Kontakt os

Ønsker du at bestille en massageordning til din arbejdsplads, eller ligger du inde med spørgsmål?

Ring på 5050 3633
eller skriv til info@fitforwork.dk

  • }Man-fre kl. 08.00 - 16.00

Vores samarbejde

Hvorfor bliver vi valgt af virksomheder i hele Danmark?

Professionelle behandlere

I får kompetente behandlere med en grundig uddannelsesmæssig baggrund. I får tilknyttet en fast massør, da kontinuitet og tillid giver det bedste behandlingsforløb.

Skræddersyede løsninger

Vi skræddersyr gerne en massage- eller sundhedsordning, som matcher jeres behov. Vi tilbyder løsninger til store såvel som små virksomheder og offentlige institutioner.

Flere behandlingsformer

Vi kan levere flere behandlingsformer og sundhedsydelser. I kan derfor reducere de administrative omkostninger og få sundhedsydelser leveret af en virksomhed.