Om Fit For Work

Vi vil ikke være de største, vi vil være de bedste

Fit For Work I/S har leveret tilbud om behandling, forebyggelse og sundhedsfremme på danske arbejdspladser siden 2003. Vores kernekompetencer er firmamassage kombineret med ergonomisk vejledningzoneterapi og andre supplerende sundhedsfremmende ydelser.

Vores erhvervskunder er små og store virksomheder såvel som offentlige institutioner fordelt over det meste af Danmark. Uanset branche og størrelse er vi i stand til at levere jer en skræddersyet sundhedsløsning.

Siden 2003

Fit For Work har leveret fleksible massageordninger til danske virksomheder siden 2003

Store som små

Vores kunder er både små og store virksomheder såvel som offentlige institutioner

Landsdækkende

Fit For Work tilbyder massageordninger til erhvervskunder i hele Danmark

Om Fit For Work

Vi ønsker at fremme sundhed & trivsel

Vores mål i Fit For Work er at fremme sundhed og trivsel på arbejdspladsen og i den enkeltes hverdag til gavn for medarbejdere og virksomheden som helhed. Til dette formål leverer vi en række behandlinger og sundhedsfremmende ydelser, som på hver sin måde kan bidrage til at skabe større livskvalitet ved at løfte den enkeltes fysiske, emotionelle og mentale velbefindende.

Sundere og gladere mennesker er mere effektive, hvilket kommer virksomheden til gode.

Inspiration

Vi står klar til at give dig inspiration

De fleste af vores erhvervskunder har en fast massageordning, evt. suppleret med andre sundhedsfremmende ydelser.

Ønsker I inspiration til, hvordan en massage- eller sundhedsordning kan organiseres på jeres arbejdsplads, kommer vi gerne med et løsningsforslag. Har I specielle ønsker, tager vi meget gerne udfordringen op.

Det kunne være specielle behov i forhold til f.eks. behandlingsformer, behandlingstidspunkter og bookingsystemer. Kontakt os, hvis I ønsker uddybende oplysninger eller et uforpligtende møde.

Vores samarbejde

Hvorfor bliver vi valgt af virksomheder i hele Danmark?

Professionelle behandlere

I får kompetente behandlere med en grundig uddannelsesmæssig baggrund. I får tilknyttet en fast massør, da kontinuitet og tillid giver det bedste behandlingsforløb.

Skræddersyede løsninger

Vi skræddersyr gerne en massage- eller sundhedsordning, som matcher jeres behov. Vi tilbyder løsninger til store såvel som små virksomheder og offentlige institutioner.

Flere behandlingsformer

Vi kan levere flere behandlingsformer og sundhedsydelser. I kan derfor reducere de administrative omkostninger og få sundhedsydelser leveret af en virksomhed.

Socialt ansvar

Vi tager socialt ansvar og bæredygtighed seriøst

Vi har forpligtet os til kun at bruge miljøvenlige og bæredygtige produkter og materialer i alt, hvad vi gør, lige fra fremstilling af vores t-shirts til de massageværktøjer, som vores massageterapeuter bruger til deres klienter.

Dette hjælper os med at beskytte miljøet og sikre, at vores virksomhed er bæredygtig på lang sigt. Vi mener at det er det rigtige at gøre, både for vores virksomhed og for planeten.