Virksomhedsmassage der øger sundheden og trivslen på arbejdspladsen

Skab større sundhed og trivsel på arbejdspladsen med virksomhedsmassage. Medarbejderne er virksomhedens vigtigste ressource, og mange virksomheder har derfor et stort fokus på medarbejdernes sundhed og trivsel. Har jeres HR-afdeling også erkendt, at der er en sammenhæng mellem trivslen på arbejdspladsen og medarbejdernes engagement og produktivitet, vil vi anbefale, at I prøver virksomhedsmassage. I kan afprøve vores massagebehandlinger helt gratis og uforpligtende. Læs mere her. Vi holder til i København, men vi tilbyder firmamassage i hele landet.

Forebyg med virksomhedsmassage frem for at helbrede

Virksomhedsmassage er med til at forebygge og behandle dine medarbejderes arbejdsrelaterede lidelser og gener, før de i værste fald resulterer i dårlig trivsel og sygefravær. Virksomheder med en proaktiv tilgang til at fremme sundheden på arbejdspladsen viser sig på længere sigt at drage store fordele, da det højner produktiviteten og mindsker sygefraværet blandt de ansatte. Samtidig viser det sig, at virksomhedsmassage kan være medvirkende til at øge motivationen på arbejdspladsen og loyaliteten over for arbejdspladsen.

De ansatte får mulighed for på en enkel og effektiv måde at nedbringe deres stressniveau. Det er dokumenteret, at ansatte med jævnlig adgang til massage på arbejdspladsen har et lavere sygefravær og arbejder mere effektivt med deres arbejdsopgaver.
Du kan læse mere om, hvordan en massageordning typisk fungerer her.

Kontakt os og hør mere eller få en skræddersyet ordning

Lyder virksomhedsmassage interessant for din virksomhed, så ring til os på 5050 3633, eller skriv til os via kontaktformularen for at høre mere om behandlingerne og vores priser. Vi står til rådighed for spørgsmål omkring jeres behov, og vi skræddersyr gerne en ordning til lige netop jer til en skarp pris.

gratis-box