Skab større sundhed og trivsel på arbejdspladsen med virksomhedsmassage

Medarbejderne er virksomhedens vigtigste ressource, og mange virksomheder har derfor stort fokus på medarbejdernes sundhed og trivsel. Har jeres HR-afdeling også erkendt, at der er en sammenhæng mellem trivslen på virksomheden og medarbejdernes engagement og produktivitet, vil vi anbefale, at I prøver virksomhedsmassage.I kan afprøve massagebehandlingerne helt gratis og uforpligtende. Læs mere her.

Forebyg med virksomhedsmassage frem for at helbrede

Med virksomhedsmassage har du mulighed for at forebygge og behandle dine medarbejderes arbejdsrelaterede lidelser og gener, før de i værste fald resulterer i dårlig trivsel og sygefravær. Virksomheder med en proaktiv tilgang til at fremme sundheden på arbejdspladsen viser sig på længere sigt at drage store fordele, da det højner produktiviteten og mindsker sygefraværet blandt de ansatte. Samtidig viser det sig, at virksomhedsmassage kan være medvirkende til at øge motivationen på arbejdspladsen og loyaliteten over for arbejdspladsen. De ansatte får mulighed for på en enkel og effektiv måde at nedbringe deres stressniveau. Det er dokumenteret, at ansatte med jævnlig adgang til massage på arbejdspladen har et lavere sygefravær og arbejder mere effektivt med deres arbejdsopgaver.
Du kan læse mere om, hvordan en massageordning typisk fungerer her.

Kontakt os
Lyder virksomhedsmassage interessant for din virksomhed, så ring til os på 5050 3633, eller skriv til os via kontaktformularen. Vi står til rådighed for spørgsmål omkring jeres behov og skræddersyer gerne en massageordning til lige netop jer.

gratis-box