Sundhed og trivsel

Sundhedsstyrelsen skriver: “Sundhedsfremme på arbejdspladsen befinder sig i spændingsfeltet mellem på den ene side virksomhedens værdigrundlag, strategi, produktivitet/økonomi og arbejdsmiljø og på den anden side livsstil, trivsel, sundhed og sygelighed på individ- og samfundsniveau.

Her går individets, samfundets og den enkelte virksomheds interesser hånd i hånd, idet vellykkede indsatser for at fremme sundhed og trivsel er til gavn for alle parter.

Trivsel & produktivitet hænger sammen

I dag er det bredt accepteret, at der er en sammenhæng mellem trivslen på virksomheden og medarbejdernes engagement og produktivitet.”

Hvad der skaber sundhed og trivsel på en arbejdsplads er individuelt for den enkelte virksomhed og afhænger af mange parametre.

På nogle virksomheder er en massageordning alene ikke nok til at løse problemerne med arbejdsrelaterede gener.

Derfor tilbyder Fit For Work forskellige supplerende sundhedsfremmende aktiviteter, der kan sammensættes efter den enkelte virksomheds behov.

Få skræddersyet en sundhedspakke

For at fremme sundhed og trivsel på arbejdspladsen har Fit For Work i samarbejde med dygtige og erfarne behandlere sammensat følgende aktiviteter, som kan supplere massagezoneterapi og kraniosakralterapi:

Ønsker du sunde og glade medarbejdere?

Så kontakt os. Vi står klar til at sammensætte en pakke bestående af massage og andre sundhedsfremmende aktiviteter.

Vi besvarer naturligvis også alle de spørgsmål, du måtte have.

Kontakt os

Ønsker du at bestille en massageordning til din arbejdsplads, eller ligger du inde med spørgsmål?

Ring på 5050 3633
eller skriv til info@fitforwork.dk

  • }Man-fre kl. 08.00 - 16.00

Vores samarbejde

Hvorfor bliver vi valgt af virksomheder i hele Danmark?

Professionelle behandlere

I får kompetente behandlere med en grundig uddannelsesmæssig baggrund. I får tilknyttet en fast massør, da kontinuitet og tillid giver det bedste behandlingsforløb.

Skræddersyede løsninger

Vi skræddersyr gerne en massage- eller sundhedsordning, som matcher jeres behov. Vi tilbyder løsninger til store såvel som små virksomheder og offentlige institutioner.

Flere behandlingsformer

Vi kan levere flere behandlingsformer og sundhedsydelser. I kan derfor reducere de administrative omkostninger og få sundhedsydelser leveret af en virksomhed.