Sundhed og trivsel

Sundhedsstyrelsen skriver: “Sundhedsfremme på arbejdspladsen befinder sig i spændingsfeltet mellem på den ene side virksomhedens værdigrundlag, strategi, produktivitet/økonomi og arbejdsmiljø og på den anden side livsstil, trivsel, sundhed og sygelighed på individ- og samfundsniveau.

Her går individets, samfundets og den enkelte virksomheds interesser hånd i hånd, idet vellykkede indsatser for at fremme sundhed og trivsel er til gavn for alle parter.

Trivsel & produktivitet hænger sammen

I dag er det bredt accepteret, at der er en sammenhæng mellem trivslen på virksomheden og medarbejdernes engagement og produktivitet.”

Hvad der skaber sundhed og trivsel på en arbejdsplads er individuelt for den enkelte virksomhed og afhænger af mange parametre.

På nogle virksomheder er en massageordning alene ikke nok til at løse problemerne med arbejdsrelaterede gener.

Derfor tilbyder Fit For Work forskellige supplerende sundhedsfremmende aktiviteter, der kan sammensættes efter den enkelte virksomheds behov.

Få skræddersyet en sundhedspakke

For at fremme sundhed og trivsel på arbejdspladsen har Fit For Work i samarbejde med dygtige og erfarne behandlere sammensat følgende aktiviteter, som kan supplere massage, zoneterapi og kraniosakralterapi:

14

Ønsker du sunde og glade medarbejdere?

kontakt os. Vi står klar til at sammensætte en pakke bestående af massage og andre sundhedsfremmende aktiviteter.

Vi besvarer naturligvis også alle de spørgsmål, du måtte have.

Ring til os
Skriv til os